luni, 26 iunie 2017

Vix Ice BitCoin, Ethereum

Vix Ice   Site de minerit ( 6 Monezi ) BitCoin, DogeCoin, Ethereum, Dash, Litecoin si Dolari


    Acesta este un site nou care va da posibilitatea sa mineriti BitCoin, DogeCoin, Ethereum, Dash, Litecoin si Dolari.
  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia.

BONUS la inscriere de pe acest  LINK  100G/s   viteza de procesare.

   Avantajul la acest site este ca, la inscriere de pe acest link de afiliat   Vix Ice  aveti 100G/s viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.      Acesta este motivul pentru care merita incercat.


   Pentru a va inscrie accesati Vix Ice Aveti posibilitatea sa schimbati limba in care doriti sa se afiseze acest site, apoi va creeati cont. " REGISTRATION "
Un nume, adresa de email, o parola, repetati parola. Bifati casuta percum ca agreeati conditiile impuse, completati codul CAPTCHA si dati REGISTRATION.


   Va aparea mesajul ca va-ti inregistrat cu succes.

   Va logati pe site cu numele si email-ul.

   Accestati din meniu " MINING " si incepeti sa mineriti.



 Veti incepe cu o viteza de 100G/s, adica bonusul de inscriere, numai ca veti mineri cu o putere de 90% , pana veti acumula 500G/s si puterea va creste la 100%. Dar si asa pe DogeCoin merge mult mai repede decat pe alte site-uri.

   Puteti schimba monezile minerite pe G/s sau mineriti direct G/s.

   Puteti cumpara viteza de procesare ( G/s ) dar site-ul este deschis in 2017 si nu recomand acest lucru. Pentru cei care cred ca vor face o afacere fulger le recomand sa citeasca conditiile impuse pe acest site, pareri despre acest site pe forumuri, etc.

Eu folosesc PRIMA varianta.

   Aveti posibilitatea sa impartiti procentul de 90% pe mai multe monezi, inclusiv G/s ( La fiecare modificare a valorilor procentuale de minerit va aparea un mesaj, CONFIRM ,trebui sa confirmati modificarea.)


Prin programul de afiliere puteti castiga 5G/s de la fiecare persoana care se inscrie de pe link-ul dvs de afiliat pe care il gasiti in meniu de sus " FOR PARTNERS ", iar in acea pagina, mai jos, veti vedea un text "See the history of referrals", dati clik pe el si veti vedea numele celui care s-a inscris in reteaua dvs.

Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.

Link pentru inscriere pe Vix Ice .

Ce am de castigat eu daca va inscrieti de pe acest link de afiliat ?    *** 5G/s viteza de procesare ***

Ce aveti dvs de castigat ?    *** Un BONUS de 100G/s, viteza de procesare ***


ATENTIE !!!    Acest site idenentifica IP-ul, deci nu poti face doua logari de la un calculator. ( STIUuuuu. Asta este primul lucru la care ne gandim toti. Am testet, NU merge, dar, avem prieteni si daca nu avem ne facem.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu BitCoin