marți, 27 iunie 2017

Cel mai sigur program de minerit

Cel mai sigur si cel mai bun program de minerit.

MinerGate    BitCoin... (11 monezi) gratis

Program de minerit BitCoin, Etheriun, DogeCoin, Dash, QuazarCoin, Monero, Bytecoin, Fantomcoin, DigitalNote,... 11 monezi

Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin, Dash... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.
Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)

  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia

Pentru a descarca acest program trebuie sa va faceti cont si sa va logati pe MinerGate  Dupa logere mergeti in pagina de Downloads de unde descarcati versiunea pentru pc-ul dvs.
 Instaleti Kit-ul.

Dupa instalere, va logati.   ( Folositi aceleasi date pentru a se sincroniza programul de minerit cu acontul MinerGate )
Accesati in meniul de sus, MINER.


Selectati numarul de procesoare care sa lucreze si dati Start mining CPU MINING (procesor).

Daca vreti sa folositi si placa video (GPU MINING) selectai numarul de procesoare si dati START.

ATENTIE !!!       Acest program functioneaza numai cu placi video AMD.


23.06.2017

Aceasta este contul dvs Dashboard unde aveti contorizate toate monezile minate.   Acest program este cel mai folosit pentru minerit.

Nu are restrictii. Monezile confirmate se pot retrage oricand pe portofelul virtual.

   Mai aveti posibilitatea sa castigati din link-ul de afiliat.   Site-ul MinerGate ofera 30% din profitul pe care-l face, din sumele realizate sau tranzactionate de   afiliatii dvs   Acest lucru il gasiti in pagina Affiliate program, iar mai jos numele, data, ora si profitul dvs in urma teanzactiilor si mineritul   afiliatilor dvs.


Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu BitCoin