duminică, 25 iunie 2017

MineCloud castigi BitCoin Gratis

MineCloud   BitCoin Gratis

Site de minerit Dolari si BitCoin


    Acesta este un site nou care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari.
  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia

   Avantajul la acest site este ca, la inscriere de pe acest link de afiliat   MiniCloud  aveti 10G/s , viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.      Acesta este motivul pentru care merita incercat.Dezavantajul este ca nu puteti incasa banii imediat ,lucru pe care toti il dorim.

   Pentru a putea sa aveti un venit zilnic  ( pentru inceput )   de 1$ , care este si minimul de retragere in dolari, este necesar sa lasati programul sa lucreze si sa acumuleze puncte, care de fapt sunt SATOSHI, adica submultiplul monedei virtuale BitCoin.

   In momentul cand adunati mai multe monezi, mergeti la BuyGHS din meniul din stanga al site-ului si pe aceasta pagina, schimbati monezile pe viteza de procesare.
Cu cat viteza de procesare este mai mare, cu atat monezile se fac mai repede.  

   Aveti posibilitatea sa investiti o suma de bani in viteza de procesare,  adica sa cumparati, dar nu sfatuiesc pe nimeni,  pentru ca site-ul nu are o vechime   de cel putin 4 ani pentru a prezenta garantie.Acest site este aparent destul de sigur comparativ cu multe alte site-uri care s-au inchis ( au disparut ) dupa 6, 7 luni, site-uri care promiteau castiguri imediate, mai ales daca faceai un minim de investitie, avand pachete pentru toate buzunarele.   Exemplu: 1$, 5$, 10$, 100$ , 500$.

   Banii de la acest site se primesc instantaneu in portofelul Bitcoin sau pe card  (se accepta momentan numai )  Advcash , Payeer sau  Perfect Money. Pentru a retrage BitCoin, trebuie sa acumulati  minim 0,005 satoshi, iar pentru dolari, minim 1$.
Tranzactie se face pe card instantaneu, dolari sau bitcoin, cu confirmare de transfer.
La History arata teanzactiile efectuate si comisionul la teansfer.

      Mai aveti posibilitatea sa castigati din link-ul de afiliat.   Site-ul ofera 8% din sumele tranzactionate de  afiliatii dvs  (In our affiliate program your income is limited only by the desire to earn. We offer the best conditions - 8% of all purchases your referrals. Use our promo materials, share your referral link. The award will be credited as the GHS to your balance and will immediately start to work for you. Get more power with a cloud! ) Acest lucru il gasiti in pagina Affiliate , iar mai jos numarul , numele si teanzactiile  afiliatilor dvs.


Va inscrieti cu un nume, adresa de email si o parola. ( verificati adresa de email dupa inscriere )

Link pentru inscriere  MineCloud  benrficiezi de  10G/s Bonus  la inscriere.Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla  PRETUL  tuturor monezilor, la zi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu BitCoin